Известие

Collapse
No announcement yet.

централно заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
    Моите бяха така на времето ... един ден гърч по разглобяване - сглобяване , почистване и смазване и започнаха да влизат с два пръста дори и при -10 ...
    Ще помисля и по този въпрос, защото преди 4 месеца сменях съединител и масло и наистина малко ми е чудно да е от маслото,ама знае ли човек. Благодаря!

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

Няма смисъл да чакаш да се стопли. На мен предна дясна врата ми блокира посред лято и какво ли не правихме, накрая освободих кората доколкото можах и с напипване отвътре тръгна. Работи си безотказно от тогава. Иначе нито дърпане на дръжката от вътре, нито централното помага когато шибаната брава блокира. И никога не напъвайте външната дръжка, когато вратата е замръзнала. Дръпнете я леко колкото да се освободи механизма и дърпайте някъде другаде, примерно долния ръб на вратата до прага.
      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

за времето сте абсолютно прави намерих топал гараж два дни стои там на топло пръсках с разни пръскалки за размразяване и нищо . само едно неразбирам дясната враата сигурно съм я прецакал аз,но защо ми заключи и шоферската
        alfa romeo 2,5 TD 1997g.

Comment

Сваляш стъклото и с фенерче светваш вътре до колонката , трябва да видиш механизма между стъклото и ламарините ... след като го намериш отгоре ще видиш едно палче с големината на нокът да речем , намираш нещо достатъчно дълго и здраво и натискаш въпросното палче и вратата се отваря - аз ползвах шиш за скара .
          После разглобяваш , промиваш и смазваш . Ако имаш нерви може и механизма да разглобиш за по-добро прочистване .Как се разглобява не питай голяма заигравка е Някъде в архивите Боби или Дидо бяха я правили интервенцията с разглобяването .
          Ако намеря в мазата старите механизми ще ги снимам да ти го покажа ( ако не съм ги подарил вече)
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

страхотен си благодаря
            alfa romeo 2,5 TD 1997g.

Comment

Първоначално публикувано от abv7613 Покажи съобщение
              страхотен си благодаря
              Kaжи ако го намериш
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

При мен тази зима (само 1-вите два дни на студ) предна дясна блокира три пъти (не иска да затвори вратата)... освен пръскането по бравата усетих че ако леко (без напън повече от хода) раздвижа външната дръжка после нямам проблеми с затварянето. Не го помня механизма (сроко не съм го разглобявал), но има някаква зависимост между външната дръжка и неискането на двата зъба да затворят вратата.
                2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                GSM: 0888 520 600

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=11700&page=2 На долу по страницата има снимков материал от Боби свързан с проблема на вратата.

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

Първоначално публикувано от abv7613 Покажи съобщение
                    Здравейте момчета,аз сам от скоро тук . Имам един голям проблем смоята алфа ако някои знае нещо моля нека да помогне преди два дни имах проблем с дясната врата предна беше замръзнала и неискаше да се затвори заключих я с централното и краи няма отваряне.Днес докато я затоплях се заключи и краи добре че бях вътре. блокира ми двете предни врати И сега няма влизане отпред Моля помагайте
                    Хахахаха ..... точно така си прееб*х дясната преди 10-ина дена и чакам да се постопли времето и я почвам (не, че е смешно де) писна ми да се прехвърлям и да си ритам панела на касетофона, лоста за чистачките и да си размествам огледалото за задно виждане с глава .... дано метода с почистването и смазването проработи и да е само в това проблема, а не да се е счупил някой механизъм.
                    Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
                    sigpic

Comment

Working...
                    X